Busstur med Pvklubben, Østfold

Lørdag 24.- 25.09.16

Vi besøker Norsk motorhistorisk museum på Stange

Løten lys og Brenneri med forestillingen: " En Akevisitt"

Det settes opp Buss fra Hafslund trafikkstasjon som kjører via Fredrikstad, Råde, Moss og

Pris pr pers dobbeltrom kr 1500

Pris pr pers enkeltrom: kr 1700

Prisen dekker: Buss tur/ retur.

Hotellrom med middag (ex drikke) lørdag og frokost søndag.

Alle inngangsbilletter

(Det kan kjøpes drikke ombord i bussen)

OBS: vi har kun 50 plasser," så første mann til mølla gjelder".

Påstigning 1: Hafslund trafikkstasjon senest, kl 1000

2: Pers trafikkskole, Brogata 17 Fredrikstad kl 1045

3: Esso i Råde kl 1130

4: Nesparken i Moss kl 1200

Bindene påmelding senest:

20.august, til konto: 1503 47 90288, som merkes med: navn, tlf, og

påstigningsplass. (Innbetalinger etter denne dato kommer IKKE med på turen!!!!)

Mer info: Ole Jonny 920 80 701

Tore 918 47 318

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hei alle sammen.

Vi kaller inn til årsmøte 19. januar kl 19.00

Møteinnkallelsen finner du her: link til møteinnkallelse

 

Hilsen fra, 

Tore Nygård

Leder, PV klubben Østfold

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hei allesammen her i avdelingen. 

Hva skal vi gjøre for at flere av dere skal komme på onsdagstreffene våre 1gang i mnd ?? Hadde vært fint om dere kan komme med noen forslag for vi vet jo at det er flere som vil at det skal skje noe på disse kveldene så fint hvis det kommer noen forslag fra dere, hvis ikke så er dt kanskje ikke liv laga for å treffes en gang i  måneden??? Eller hva syns dere der ute????

Nå hadde det vært fint om det kommer inn noen forslag om hva dere tenker..

 

NVPVK avd Østfold

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

15/2

ostfold01Sverre Lyngås og venner tok turen fra Vesrfold.

ostfold03 Oslo og Akershus nar også godt representert.
Vi vil ha et møte like over nyttår hvor vi i det nye styre vil legge opp planen for det neste året i avdelingen. Vi vil prøve å få til noen kjøreturer på sommeren og kanskje få til en fellestur med noen av de andre avdelingene, samtidig som vi vil fortsette med møtene på onsdager.

Men vi vil i år flytte til Reklingholm å har tenkt å innrede et rom i låven der så hvis det er noen som har noen materialer/panel og gulvspon liggendes så tar vi gjerne imot til dette formål eller om noen kan hjelpe til å få sponset noe av dette til avdelingen vår så hadde det vært fint.

Vi i det nye styret ser frem til et år med aktiviteter for hele familien og at vi får til et opplegg som gavner allesammen. Så ska vi få lagt inn terminlisten her og hva som skjer videre, og er det noe dere lurer på så bare spør oss så svarer vi så godt vi kan...Vi har nå bestemt at vi flytter fra ØVKs lokaler. Vi vil prøve dette for da kan vi ha alt salget og pengene går inn i vår egen kasse så vi kanskje kan få opp kassabeholdningen litt igjen så vi har penger til diverse sosiale aktiviteter i avdelingen vår. Vi håper dette går greit for medlemene og at vi kanskje blir flere som kommer på møtene, vi prøver så får vi se hvordan dette slår ut for oss, men vi gjør et forsøk..men kom gjerne med innspill hvis dere vil det.

Mvh

Jørn Brevik

95015587

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.