Medlemmer som ønsket å kjøre samlet fra hovedstadsområdet møtte på Esso ved Ramstadsletta kl. 09.00, alternativt ved Star maling og lakk i Lier en time senere.

Kjørerute:

Fra Ramstadsletta kjørte vi E18 til avkjøring IKEA. Deretter tok vi Billingstadsletta, Fekjan, Slemmestadveien, Kirkeveien til Asker.
Fra Asker fulgte vi Drammensveien/Gamle Drammensveien via Liertoppen og Lierbakkene til Star.

Fra Star kjørte vi gamle E18 gjennom Drammen. Deretter tok vi Kobbervikdalen til vi fant igjen gamle E18. Vi fulgte så gamle E18 til Holmestrand. I Holmestrand tok vi av til høyre vei 315; Hvittingfossveien. Kort tid etter tok vi inn på vei 314. Denne følger vi helt til vi traff vei 312. Der tok vi til venstre vei 312, og umiddelbart til høyre igjen, Vestbygdveien, skiltet Bjørndalen. Denne fulgte vi til samlingspunktet på Høyjord.

DSC_0624

Nå skulle vi selvfølgelig ha rapportert "live" videre, men slik ble det ikke. Når en som bilfrik får se over 90 gamle biler på en gang, kan en bare ikke sette seg ned ved PC'n. Det er helt umulig. Primus motor Sverre Lyngås hadde lagt opp en to timers tur på til dels svært krokete veier, så man trengte en pust i bakken og en god og lang prat i etterkant. Vi fikk tatt noen bilder som sier litt om utvalget av kjøretøy.


 pvtur02

 T-Ford med pølsekoker på eksosmanifolden.
pvtur04 Eldste deltagende bil.
pvtur05 pvtur06 PV fra Enebakk som tok båten over til vestfold.
pvtur07 En sjelden svale som ikke har blitt Hot Rod

pvtur08 Sverre Lyngås for anledningen "iført" Dobbel Volvo merke!