Smøretreff med nogo attåt, søndag 2. mai kl 10:

Vi håper på at dette skal bli et familievennlig arrangement med noe for enhver smak.

I tillegg til oljeskift og smøring har vi denne gangen med en ultralydvasker til f.eks en forgasser eller "mors" smykker om hun vil ha de renset før 17.mai. Fungerer på alt unntatt sølv. Selv de med dårlig syn kan få renset brillene og kanskje bli "klarsynte". Ikke vet vi :-).  Bilene har vi, om det er nødvendig, fått lov til å vaske gratis i BilXtras vaskeanlegg.

Vi har for anledningen kjøpt inn en del QMI produkter for salg. Det gis svært gode rabatter på utsalgsprisen. Det vi har kjøpt inn er:
- QMI Drivstofforbedrer til bensin og diesel være seg bil, båt, motorsykkel eller lastebil. Fjerner kondens, og renser og smører "øvre del" av motoren.
- QMI gir og kardangbehandling.
- QMI innvendig motorvask og motorbehandling.
- QMI Småmotorbehandling. Kan brukes på alt fra smøring av bil, sykler, luftutstyr, gressklippere, motorsager osv. osv.
Begrenset mengde så her er det "løp og kjøp".
Informasjon om produktene finner en på: http://www.qmi.no/manualer.htm
"Blåmann" kommer også til å ha med seg noen produkter for salg på turen 1.mai.

Ellers innleder vi grillsessongen denne dagen og har med oss en stor gassgrill til fri avbenyttelse. Enkel grillmat med tilbehør blir å få kjøpt om en ikke velger å ha med egen mat.

Fornebu har blitt et fint turområde med gode gang og sykkelveier, så smøretreffet kan være et fint utgangspunkt for en liten tur i solskinnet. Bra vær er bestillt, men en kan jo ikke være helt 100% sikker så ta med regntøy om det er meldt dårlig vær på yr.no. Finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær som seilerne sier.

Vi forsøker også å få til andre aktiviteter på området. For de som ikke kan delta, men ønsker å se hva som skjer, vil vi forsøke å legge ut litt bilder "live" om vi får tid.

Mer detaljer kommer.

Adresse for treffet: Snarøyveien 73 på Fornebu. Ved siden av Bilxtra og hangaren som huser Fornebu indoor golf center. Lokalet vi benytter denne dagen ligger inne i Bilxtra sine lokaler, og er et gjør det selv verksted for Aker Solutions sine ansatte
UTERED 
Innkjøring gjennom den lille porten til høyre.
Lokalet er lyst og trivelig med plass til rundt 3 biler inne samtidig.
DSC04022RED