Hei og velkommen til våre nye innmeldingssider.

Vi legger nå om til et nytt medlemssystem som innebærer at du som medlem får en bedre oversikt over informasjon vi sitter med, kan rette denne, samt administrere informasjon om egne kjøretøy på en fullgod måte. Du vil også kunne legge inn et bilde av kjøretøyet samt på litt sikt informere om kjøp og salg.

Det nye medlemssystemet gjør også at vi kan gi ut en matrikkel med riktig informasjon når det kommer til tiden for nyutgivelse.

Våre adresselister vil også være mer oppdatert slik at du er sikret å få bladet tilsendt til riktig adresse.

Det er viktig for oss at mobilnummer og e-postadresse blir lagt inn slik at vi kan gi våre medlemmer beskjeder enkelt og greit om det skulle være nødvendig. Som regel en gang i året for å minne om oppdatering av dine egne data før ny utsendelse av blad og kalender ved årsskiftet.

 

Klubbens motto er:

LA VOLVO PV OG DUETT IGJEN BLI ET BEGREP PÅ VÅRE VEIER.

 

Norsk Volvo PV Klubb ble stiftet den 01.01.1980 og er i dag en av Norges største merkeklubber med rundt 900 medlemmer spredt over det ganske land, samt noen få i våre naboland. Vi har som formål å ta vare på alle typer Volvo PV og Duett uansett tilstand. Vi har flere egne lokalavdelinger.

 

PS:  Du må ikke ha bil for å bli medlem av klubben. 

 

Når du har meldt deg inn og betalt faktura, får du:

 5 nummer av PV-MAGAZINET hvert år med brev fra medlemmer, kjøp og salg, etc.

 • Du får et medlemsklistremerke til å ha på bilen
 • Flott 12 siders årskalender med bilder av PV og Duett i alle kategorier. 
 • Medlemsmatrikkel med data om alle bilene og medlemmer i klubben, historiske data, samt alle koder på PV og Duett fra 1947-1969
 • Du kommer i kontakt med andre Volvo PV-entusiaster i vårt diskusjonsforum hvor en får hjelp og råd.
  (Red påstår at dette er et av de beste forum for merkeklubber som eksisterer)
 • Du kan sette inn en annonse gratis i vårt annonsetorg
 • Tilbud om LMK-forsikring (fordi klubben er medlem av LMK og betaler en viss sum til dem hvert år basert på antall medlemmer)
  Skjemaer og fremgangsmåte skal finnes på LMK sine hjemmesider.
 • Du får også kjøpt klubbrekvisita som som f.eks. stor plakat, penner, klistremerke, grillmerke, nøkleringer, collagegensere, T-skjorter osv til en hyggelig pris.

MEDLEMSKONTINGENTER 2022:
Hovedmedlem  kr 390,- 
Familiemedlem kr  60,-

Innmelding skjer her:

NB! Bildata registreres på "Min side" når du har blitt medlem og har fått medlemsnummer. Dersom bilen ikke er i vår database fra før må denne registreres manuellt av oss (medlem@norsk....  Vi ønsker oss at det som legges inn er det som står på chassisplaten. PV og Duett er ikke riktig type. Det heter da f.eks. 544 eller 210. Vi vet også at mange vognkort er feil da det )på modell kan stå f.eks. 2111234 S mens det ikke står det på chassisplaten. Står det et nummer etter S på platen ønsker vi at dette informeres om der en legger inn egen tekst. Legges da inn som f.eks. S-1192 om det står på chassisplaten. Vi ønsker at registeret blir så riktig som mulig de dette letter arbeidet med marikkelinformasjon.