INNLOGGING "MIN SIDE"  (Klikk på understreket tekst)

Her er en liten guide til min side for vårt medlemssystem og kjøretøydatabase for de som ikke har vært inne på denne siden før.

Ikke la deg skremme at du kommer til en side som heter Zubarus.com for innlogging. Det er helt riktig :-)

På min side kan du endre adresse telefonnummer, epostadresse osv osv slik at dette alltid er oppdatert om vi trenger å få kontakt med deg direkte som medlem. Vi selger ikke den informasjonen videre eller gir andre opplysninger om det som står der på noen måte, bare så det er sagt. Dette er kun for å lette vår kontakt med deg som medlem.

Vedr bilregisteret må vi være litt firkantet dessverre. Vi har til nå brukt flere uker av vår fritid på å rette opp i databasen for kjøretøy, da det står alt mulig i feltene som skal fylles ut. Det vi skal ha er det som står på chassiplata da vognkortet ofte er feil.

Som regel er det feil eller manglende modell og type. Noen skriver sågar PV i modellbetegnelsen, men dette er Norsk Volvo PV Klubb, så det er vi klar over, men er det en 444 eller 544? (Duett er 445 eller 210!)

Chassinummer og evt registreringsnummer burde være greit (Skriv siste regnr om den ikke er registrert pr. dags dato) Programmet leter etter biler i systemet, så fortvil ikke om det ikke finnes. Send modell og chassinummer til webmaster@norskvolvopvklubb så løser dette seg raskt, slik at du selv kan skrive inn resten.

Typenummer Her skal vi ha KUN det Nummeret som står på chassiplata! f.eks 444 L, 44404, 11151 C, 44506 osv. Altså uten P

Farge skal skrives med fargekode før navnet. f.eks 31-Midnattsblå Har den skiftet farge kan en legge til f.eks Nå Matt Sort om den er det.

Vedr tilstand kan det være fint om dere foreløpig holder dere til en kort tekst som Bruks, Restaurert, Original, Delebil, Kondemnert, Avregistret osv ingen uttypende historie.

Fint om dere tar en gjennomgang og sletter de bilene dere ikke lenger har. Oppdater gjerne dataene før sletting f.eks tilstand for da har vi datene i databasen.

Innlogging har de fleste nyere medlemmer fått på sms. De som ikke har fått legger inn sitt mobilnummer som "brukernavn" og trykker

"glemt passord" Dere skal da få tilsendt en kode på sms. Husk denne da det koster klubben over 1 krone hver gang dere glemmer. Skulle alle gjøre dete hver gang vil det koste klubben tusenvis av kroner i året :-). NB! Har du ikke registrert ditt mobilnummer i medlemsregisteret, så kommer du ikke inn på min side dessverre.

Lykke til :-).

INNLOGGING "MIN SIDE"